TKO SMO MI?

Sigma

Tko smo mi?

Nakon brojnih završenih projekata SIGMA nastavlja misiju s jasnom vizijom daljnjeg projektiranja i investiranja u izgradnju novih stambeno-poslovnih objekata, misiju koja teži neprestanom usavršavanju i pronalaženju načina kako po što prihvatljivijoj cijeni, pri tom svakako udovoljiti mnogobrojnim zahtjevima struke i potrebama tržišta, izgraditi stanove primjerene zahtjevima novog vremena, stanove koji prate novi trend življenja. Kroz suradnju s mnogobrojnim izvođačima/kooperantima; instalaterima, obrtnicima iz raznih područja strukovne djelatnosti, nastojimo opravdati povjerenje svojih Kupaca i nastaviti trend koji smo postigli na našim završenim projektima u Zagrebu i Zadru.

O nama

Priča o Sigmi započinje 1996. vizijom jednog čovjeka, direktora i osnivača grupacije Sigma. Nakon završenih nekoliko manjih projekata poput urbanih vila u elitnim dijelovima grada Zagreba, započinje želja za projektima koji bi omogućili većem broju ljudi određeni standard i kvalitetu stanovanja. Osnovna misija društva je izgradnja kvalitetnih stanova izgrađenih u skladu s visokim strukovnim normama, poželjnih i ugodnih za življenje.

O nama

Istražite

Projekti

Naši projekti su poslovno-stambene naravi, svi na biranim, atraktivnim i namjenom prilagođenim lokacijama. Pratimo sve suvremene trendove, ali neke i namećemo.
Razmišljamo i o uređenju okoliša oko naših projekata, kako bi ugođaj interijera prenijeli i van.