Projekt Zadar Z12+Z13+Z14+Z15

Sigma matica d.o.o. pokreće projekt stambene izgradnje u Gradu Zadru u naselju Višnjik, ulica Nikole Tesle /zemljište EX tvornice Bagat/. U neposrednoj blizini ove lokacije nalaze se tri dječja vrtića i igrališta, OŠ Šime Budinića, tehnički školski centar Zadar, sportski tereni ŠRC Višnjik te nogometno igralište Bagat, a trgovački centri Lidl, Kaufland, Interspar, Merkator, šoping centar Supernova nalaze se u krugu 350 m do 3,3 km.

Bešumna osobna dizala, jedno po svakom stubištu, povezuju sve etaže sa podrumskim dijelom objekta.
Parkirna mjesta bit će osigurana u jednoj podzemnoj etaži i na vanjskom platou ispred svake zgrade.

Ulaz u podzemnu garažu osiguran je rampom i rolo podiznim garažnim vratima.

Tehnički opis

Gradnja

LOKACIJA

U naselju Višnjik, u neposrednoj blizini lokacije na kojoj gradimo stambene objekte nalaze se tri dječja vrtića i igrališta, OŠ Šime Budinića, tehnički školski centar Zadar, športski tereni ŠRC Višnjik te nogometno igralište Bagat.

Trgovački centri Lidl, Kaufland, Interspar, Merkator, shoping centar Supernova nalaze se u krugu 350 m do 3,3 km.

Do užeg središta Grada vozi gradski prijevoz Liburnija dok dvadesetminutnom šetnjom stižete do samog užeg središta Grada – Poluotoka na Narodni trg i Kalelargu.

TEHNIČKI OPIS

Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 31 m2 do 97 m2 s balkonom ili terasom ovisno o tlocrtnoj poziciji. Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC-a visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije i bogatog je dizajna. Stakla su dvoslojna sa nisko energetskim premazom punjena Argonom. Grijanje i hlađenje u dnevnim boravcima odvijat će se preko split sustava sa parapetnom jedinicom, a sobe će se grijati preko elektro radijatora. Kupaonice će se grijati putem el.radijatorske lojtrice dok će se priprema potrošne vode u kupaonicama i kuhinjama odvijati putem električnih bojlera kapaciteta 80 lit smještenih u kupaonicama. Sanitarna oprema u kupaonicama sadržavat će kadu, slavinu za kadu s tuš setom, ugradbeni umivaonik s ormarićem i ogledalom, slavinu za umivaonik, školjku s ugradbenim vodokotilićem. Ulazna vrata u stan su protuprovalna s dodatnom zvučnom izolacijom i brtvama koje smanjuju zrakopropusnost vrata. Obloga vratnog krila je panel s modernim 3D dizajnom. Unutarnja stolarija bit će bijela, puna, glatka vrata lakirana PU lakom s dovratnikom od MDF-a lakirano u bijeloj boji. Visina vratnog krila je 250 cm (do stropa). Podovi u stanovima oblagat će se hrastovim parketom domaćeg proizvođača. Zidovi i podovi kuhinja, kupaonica i toaleta bit će obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama dok će balkoni isto tako biti obloženi protukliznim keramičkim pločicama. 1. klase.

NISKE REŽIJE

Plaćanje režija prema individualnoj potrošnji.

Obzirom na vremena u kojima se broj uređaja u kućanstvu povećava, samim time i potrošnja energije, ponudili smo Vam idealno rješenje za kontroliranje troškova modernog života.

Gradimo stanove s energetskim certifikatom A+, čime našim kupcima osiguravamo maximalno očuvanje energije i potpunu kontrolu troškova. Svaki stan ima odvojena brojila za izmjeru potrošnje vode i el.energije, te s obzirom na to možete kontrolirati svoj budžet, imati minimalne toplinske gubitke i plaćati niže iznose mjesečnih režija.

Obratite nam se s povjerenjem

Kontaktirajte nas