O PROJEKTU

 Stambeno-poslovna građevina nalazi se na novoformiranoj katastarskoj čestici br. 3159/2 k.o. Črnomerec, u zapadnom dijelu Grada Zagreba. Pristup na prometnu površinu ostvaruje se preko Gradiščanske ulice na jugu. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada obzirom se nalazi u neposrednoj blizini stanice tramvaja na Ilici, udaljenoj 550 m koji vozi direktno do Trga Bana Jelačića, autobusnog stajališta na Prilazu Baruna Filipovića na udaljenosti 200 m, Doma zdravlja na udaljenosti 450 m, vrtića na udaljenosti od 550 m, osnovne škole u Cankarevoj ulici na udaljenosti 800 m, pošte na udaljenosti 500 m i obližnjih supermarketa.

Ukupna građevinska bruto površina iznosi 15.912 m2, s ukupno 307 parkirališno-garažnih mjesta u dvije podzemne etaže, 4 poslovna prostora u prizemlju, uredske namjene, u visokom roh-bau i 120 stambenih jedinica u ovoj fazi, smještenih u etažama 1-7 kata. Stambeno poslovna građevina podzemno je povezana u jednu cjelinu dok se u nadzemnom dijelu formiraju dva odvojena volumena. Stambeno poslovni dio ima oblik slova L.

Stambeno-poslovna građevina sastoji se od dvije podzemne etaže, prizemlja u kojem je smješten poslovni dio i 7 nadzemnih stambenih etaža. Karakteristična etaža sadrži 22 stambene jedinice. Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 34 m2 do 82 m2 ili prema dogovoru sa kupcima, Svaki stan ima pripadajuću lođu.

Projekt Gradišćanska nalazi se na lokaciji između ulice Gradišćanska i Prilaz baruna Filipovića te ima prilaz s obje ulice. Kvalitetom izgradnje, vanjskim i unutarnjim uređenjem kupcima ćemo osigurati kvalitetna, funkcionalna i estetski prihvatljiva rješenja uređenja stana s uređenom infrastrukturom i zelenim okolišem, sve s krajnjim ciljem, a to je trajno zadovoljan stanar.

Objekti će se graditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještaja prostorija i organizacija interijera. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada obzirom da je udaljenost tramvajske stanice kojom se direktno dolazi do Trga bana Jelačića 550 metara od objekta. Od ostalih sadržaja u neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze se i osnovna škola (Ivana Cankara) na udaljenosti od 800 metara, dom zdravlja na udaljenosti od 450 metara, a vrtić na 550 metara i pošta na 500 metara.

Već unutar 35 m² imate veliki dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom, kupaonicom i spavaćom sobom, koje ako vam se ne svidi naš prijedlog rasporeda, na zahtjev možete premjestiti kako smatrate najbolje (poštujući tehnička pravila svake stambene jedinice kao i zgrade u cjelosti). Naše tlocrte karakterizira veća sobnost u odnosu na veličinu stana. No, moguće je i smanjiti broj soba, a povećati kvadraturu soba.

U prvoj fazi objekta kreće se sa izgradnjom 154 stambene jedinice, poslovnih prostorima u prizemlju objekta te dvije podzemne etaže. U prizemlju stambenog prostora objekta predvidjeni su lokali za prodaju za razne trgovačke i uslužne djelatnosti: ljekarna, trgovina mješovite robe, frizerski salon, drogerija, caffe bar i sl., a u srcu objekta nalazi se park od cca 1.500 m2 čijem smo izgledu posvetili puno pažnje.